Süße Nachrichten für Nürnberg
August 01, 2025

Sweet news for Nuremberg

from Ercan Yildiz
Das Hamburger-Steak aus Frieren
June 23, 2025

The hamburger steak from Frieren

from Ercan Yildiz
Effektive Abnehmstrategien für Hardcore-Griller
January 20, 2025

Effective weight loss strategies for hardcore grillers

from Freyberger TV
Kapaun (Chapon): Kastrierte Hähne - eine Spezialität
November 24, 2024

Capon (Chapon): Castrated roosters - a specialty

from Ercan Yildiz
Fachkräftemangel tötet Metzgereien
November 16, 2024

Skilled labor shortage kills butcher shops

from Ercan Yildiz
Jäger Burger | Wildburger-Kit im Monat September
September 08, 2024

Jäger Burger | Wildburger Kit in September

from Ercan Yildiz
Das weltbeste Beef kommt aus Mittelfranken
July 28, 2024

The world's best beef comes from Middle Franconia

from Ercan Yildiz
Deutscher Weltmeister macht Ansage
July 24, 2024

German world champion makes announcement

from Ercan Yildiz
Komplett ohne Schwein!?
July 15, 2024

Completely without pork!?

from Ercan Yildiz
Damit rechnet Montanablack nicht
June 28, 2024

Montanablack does not expect this

from Ercan Yildiz
Freyberger macht deutsche Nationalflagge zum Steak
June 19, 2024

Freyberger turns German national flag into steak

from Ercan Yildiz
Bratwurstkönig nimmt Europameisterschaft ins Visier
June 12, 2024

Bratwurst King sets his sights on the European Championship

from Ercan Yildiz
Resteverwertung: So zauberst du das Beste aus Kühlschrank-Resten
January 24, 2024

Using leftovers: How to make the most of leftovers in the fridge

from Freyberger TV
Da wird ja das Schnitzel in der Pfanne verrückt - Das musst du über Schnitzel wissen
April 14, 2023

The schnitzel in the pan goes crazy - This is what you need to know about schnitzel

from Freyberger TV
Eine gemütliche BBQ-Ecke im Garten
December 07, 2022

A cozy BBQ corner in the garden

from Lukas Hochgesang
Ein Stück Italien zum mitnehmen
June 07, 2022

A piece of Italy to take away

from Lukas Hochgesang
Ostern 2022 Lammbraten
March 25, 2022

Easter 2022

from Lukas Hochgesang
Grillkurs in Nürnberg
February 22, 2022

Your barbecue course in Nuremberg starts the new season

from Lukas Hochgesang
Die Methoden der Fleischkonservierung und ihre Vorteile
February 17, 2022

Tips for Preserving Meat

from Lukas Hochgesang
Wagyu Wissen vom Fleischsommelier Dirk Freyberger
February 04, 2022

Wagyu Knowledge Compact

from Dirk Freyberger
Weihnachtsdeals beim Freyberger
November 22, 2021

Christmas deals at Freyberger

from Lukas Hochgesang